Címlap

Bejelentkezés


Pályázati hírek

Tájjellegű ételeink éledhetnek újjá a HÍR program pályázatán


A hagyományos magyar termékek mellett ezentúl a tájjellegű ételek, a gombák, a szörpök és a gyógynövények is lehetőséget kapnak a bizonyításra. A módosított Hagyományok–Ízek–Régiók (HÍR) pályázaton indulók már ezekkel a termékekkel, növényekkel is elnyerhetik a védjegyet.

Megjelent a pályázati lehetőség az élelmiszeripar specifikus ROOL-Szoftverek bevezetésére!


Megjelent a pályázati lehetőség az élelmiszeripar specifikus ROOL-Szoftverek bevezetésére!Megjelent a mezőgazdasági és élelmiszer-feldolgozó üzemek fejlesztésére kiírt pályázat, melynek keretösszege ötmilliárd forint. A mezőgazdasági termelők három-, a nem mezőgazdasági termelők kétmilliárd forintra pályázhatnak. A kérelmeket június 22. és július 23. között lehet beadni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz.

Ötmilliárdos élelmiszeripari támogatás a Darányi-tervben


Ötmilliárd forintos kerettel a napokban megjelenik az élelmiszer feldolgozók fejlesztését szolgáló pályázat - jelentette be egy konferencián Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. A támogatást a Darányi Ignác Terv biztosítja. Az Új Széchenyi Terv keretében pedig az 5000 fő alatti települések mikrovállakozásai számára nyílik gazdaságfejlesztési pályázati lehetőség.AGROMONITOR

Újra élelmiszeripari pályázat 2012. év elejétől - élelmiszeripar specifikus ROOL-Szoftverek támogatott beszerezhetősége


Újra pályázati lehetőség az élelmiszeripar specifikus ROOL-Szoftverek bevezetésére!2012. nyarán lehet majd várhatóan újra benyújtani a "Mezőgazdasági termékek értéknövelése" c. pályázatot, melynek célja, hogy a mezőgazdasági termékek feldolgozásának, illetve forgalmazásának javításával vagy új termékek, eljárások, technológiák bevezetésével növekedjen a mezőgazdasági üzem, illetve élelmiszeripari vállalkozás összteljesítménye és versenyképessége, továbbá javuljanak az élelmiszerbiztonsági és – higiéniai feltételek, csökkenjen a környezetterhelés.

Hamarosan ÚMVP-pályázat segíti a szúrópontok létesítését


Az első vecsési vágópont átadása után sokan – gazdaszervezetek, önkormányzatok, civil szervezetek és börtönök is – kedvet kaptak ilyen fejlesztéshez, de a 7-10 millió forintos beruházáshoz jelenleg nem vehető igénybe pályázat – hangzott el a Kossuth Rádió Hajnal-táj című műsorában. Bognár Lajos, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) helyettes államtitkára viszont azt mondta a műsorban, hogy az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) rövidesen megnyíló élelmiszeripari programok támogatása fejezetében lesznek ilyen lehetőségek is.

Újabb pályázatok az Új Széchenyi Tervben


Hamarosan megnyílik a pályázati lehetőség az ÚJ Széchenyi Terv keretében a telephelyfejlesztésre, vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem támogatására, valamint környezeti célú fejlesztésekre is. Az ÚSZT Vállalkozásfejlesztési Programja eddig főként a technológiai, információ-technológiai fejlesztéséhez, munkavállalóik képzéséhez biztosítottak vissza nem térítendő támogatást.

Pályázat élelmiszeripari vállalkozások fejlesztésére


A támogatás célja, hogy a mezőgazdasági termékek feldolgozásának, illetve forgalmazásának javításával vagy új termékek, eljárások, technológiák bevezetésével növekedjen a mezőgazdasági üzem, illetve élelmiszeripari vállalkozás összteljesítménye és versenyképessége, továbbá javuljanak az élelmiszer-biztonsági és -higiéniai feltételek, csökkenjen a környezetterhelés.

Agrárosok nem pályázhatnak az Új Széchenyi Terv pénzeire!


Kizárja szinte valamennyi pályázati jogcíméből az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) azokat az agrártermelőket, akiknek éves árbevétele több mint 50 százalékban a mezőgazdaságból származik.

Kétszázmilliárd pályázati pénz cégeknek


Március elsejétől mintegy kétszázmilliárd forintos keretre lehet beadni újabb pályázatokat vállalkozásfejlesztésre, kutatás-fejlesztésre és az üzleti környezet javítására.

A következő pályázatok vannak tervezés alatt a 2011-es évre:


Tervezés alatt lévő pályázatok

Tartalom átvétel