Címlap

Bejelentkezés


Miért ingyenes?

Rovat(ok):

Többször felmerült partnereinkben, hogy miért ingyenes s vajon tényleg ingyenes-e a roolnet katalógusban való megjelenés?

Igen, valóban ingyenes. Az alábbi okok miatt:

- cégünk az élelmiszeripari szereplőknek fejleszt informatikai rendszereket, így a katalógusban lényegében meglévő és potenciális partnereink termékei szerepelnek

- úgy gondoljuk, hogy azzal, ha adunk valami valóban hasznosat partnereinknek s erősítjük piaci pozíciójukat, akkor sokkal hasznosabban költjük el marketing keretünket, mint bármely egyéb formában

- bízunk benne, hogy ha valamikor a jövőben informatikai fejlesztést terveznek leendő partnereink, akkor először mi fogunk eszükbe jutni

- láttuk a hazai gyártók - nagy részének - a tágabb vevőkör elől lényegében "rejtve" maradó jobbnál-jobb termékeit, s jóleső érzéssel tölt el bennünket, ha a meglepően széles termékpalettát közreműködésünkkel tesszük közösen láthatóvá partnereink vevőköre számára.

Ahhoz, hogy ez a kezdeményezés fenntartható legyen, az alábbi modellt tekintjük követendőnek: ingyenesen nyújtunk sokak számára valóban hasznos és értéket képviselő szolgáltatásokat, s kapcsolódóan kiegészítő szolgáltatásokat nagyon-nagyon alacsony áron tömegesen értékesítünk az azt igénylőknek.
Esetünkben következő szolgáltatási lépésnek tekintjük a vevői rendelések elektronikus rögzítését/visszaigazolását... a gyártók és vevőik között (itt a gyártók vevőire gondolunk, azaz boltokra, konyhákra, ...). Másrészt a gyártói saját logisztika mellett megkezdtük az egyeztetéseket az országos ellátást lehetővé tevő szállítmányozó cégekkel is.

A mai napig ~300 gyártó regisztrált a rendszerben különösebb hírverés nélkül. Ez több mint, amire időarányosan számítottunk - így minden esélye megvan annak a törekvésünknek, hogy minden hazai gyártó terméke szerepeljen a katalógusban.

A katalógus termékekkel való feltöltését megkezdtük. A feltöltés során megkeressük regisztrált partnereinket s az első néhány termék feltöltésében segítségükre leszünk. Ehhez kérünk néhány termékükről fotókat, rövid leírást.